This is Bazoogo 's cache of https://www.awin.com/be/nieuws-en-evenementen/coronavirus/awin-coronavirus-performance-tracker. It is a snapshot of the page as it appeared on Apr 5, 2020. The current page could have changed in the meantime.
Tip: To quickly find your search term on this page, press Ctrl+F or ?-F (Mac) and use the find bar.

 
Awin Coronavirus Performance Tracker

Awin Coronavirus Performance Tracker

  • Geschreven door
  • .

Welke impact heeft het Coronavirus op Awin's affiliate programma's? Ontdek onze industrie tracker per sector, sales, commissies, omzet en land.

Delen

Er zijn twee tabbladen in het rapport, het eerste, genaamd 'Heatmap', wordt gepresenteerd in een zogenaamd treemap formaat dat  in verschillende maten rechthoeken een overzicht laat zien voor onze belangrijkste secoren binnen Awin: Retail, Finance, Telecom en Travel. De gegevens rapporteren over de procentuele toename of afname van elk van deze sectoren.

Deze gegevens worden vervolgens gevisualiseerd in een reeks staafdiagrammen in het tweede tabblad 'Subsectoren'.

Het rapport wordt wekelijks automatisch bijgewerkt en maakt het ook mogelijk om te filteren op datum,  de drie key metrics (sales, commissies en omzet) en land/regio.

We werken eraan om je de komende weken en maanden extra functionaliteiten en zichten te bieden.

NB: de grootte van de rechthoeken in het rapport  en de staafdiagrammen geven de procentuele toename en afname van de geselecteerde sectoren weer, niet het volume van het aantal sales, de commissie en de omzet. Het beste is ook om het rapport op desktop te bekijken omdat het niet geconfigureerd is voor een smartphone.

Delen